PNO GROUP

INNOVATION. GRANTED!

WERKEN BIJ EEN ONDERNEMING VAN PNO GROUP

 

 


PNO Group
INNOVATION. GRANTED!

WERKEN BIJ EEN ONDERNEMING VAN PNO

 

 

 

Werken bij een onderneming van PNO

Werken bij een onderneming van PNO betekent werken voor een dienstverlener die bedrijven en organisaties helpt bij innovatie en de funding daarvan. Hierbij benutten wij fiscale regelingen, subsidies, kredieten en investeringsfondsen. Onze activiteiten brengen ons in contact met de meest uiteenlopende organisaties die altijd op zoek zijn naar mogelijkheden om te vernieuwen en te verbeteren. Naast ondernemerschap - een belangrijke driver voor innovatie - worden hun ambities gevoed door thema's als klimaat en milieu, gezondheid en veiligheid. Vanuit negen vestigingen in Nederland adviseren en ondersteunen onze circa 200 enthousiaste specialisten kleine en grote bedrijven, publieke instellingen, onderzoeksorganisaties en samenwerkingsverbanden. Daarnaast zijn de ondernemingen van PNO ook in Brussel en andere Europese landen actief. Spreekt het werken met enthousiaste professionals in een dynamische omgeving jou aan? Kijk dan snel of wij een passende vacature voor jou hebben.

ONZE MENSEN

Tjerk Wardenaar, senior consultant EGEN (PNO Group) in Den Haag:
"Sinds ik bij PNO werk heb ik veel bijgeleerd over mijn sector (milieu & circulaire economie). Je komt namelijk bij veel verschillende organisaties over de vloer om hun innovatieambities te bespreken. Ze vervolgens te helpen die ambities waar te maken is de uitdaging. Het leuke aan PNO is dat je daarbij veel ruimte krijgt voor eigen initiatief."

Louis Hoskens, consultant EGEN (PNO Group) in Den Haag:
"Bij PNO word je vanaf het begin serieus genomen en draag je direct bij. Om je ontwikkeling zo goed mogelijk te laten verlopen staan er altijd behulpzame collega's voor je klaar, maar krijg je ook veel vrijheid in je werk. Dit laatste stelt je in staat om eigen initiatieven te ontplooien en je persoonlijke talenten te benutten. Het leukste aan het werk is wat mij betreft het achter de schermen meekijken met diverse organisaties naar hun spannendste activiteit: innovatie."
 

Volg ons op social media