Beschikking premie Whk

Quick scan beschikking premie Whk

In een paar stappen te weten komen of u teveel belasting betaalt? Dat kan! Laat ons uw beschikking gedifferentieerde premie Werkhervattingskas (Whk) controleren.

PNO Consultants adviseert u om uw beschikking Whk elk jaar te laten controleren. U krijgt deze beschikking van de Belastingdienst – net als alle andere werkgevers in Nederland - in de regel eind november of begin december van elk kalenderjaar.

Deze beschikking informeert u over hoeveel sectorpremie, wga ‘vast’ en wga ‘flex’ premie en/of ZW-premie u als werkgever dient te betalen.

Kom in 3 stappen te weten of u teveel betaalt of niet!

Stap 1

Scan uw ‘Beschikking Gedifferentieerd premiepercentage Werkhervattingskas’ of maak er een foto van. Doe dat voor alle pagina’s. Heeft u de 'Beschikking Gedifferentieerd premiepercentage Werkhervattingskas’ voor meer dan één werkgever ontvangen? Geen probleem! Scan ze voor elke werkgever.

Stap 2

Gebruik het formulier op deze pagina om uw ingescande beschikking(en) naar ons toe te sturen. U kunt meerdere bestanden tegelijk opsturen dus ook als u meerdere werkgevers heeft kunt u ze direct opsturen.

Stap 3

Wij nemen spoedig na het ontvangen en controleren van uw beschikking premie Whk contact met u op en adviseren u over mogelijke vervolgstappen. 

Stuur ons uw gegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bezwaartermijn van 6 weken na ontvangst?
Hoewel u formeel tot 6 weken na ontvangst van uw beschikking premie Whk bezwaar in kunt stellen, kan de Belastingdienst ambtshalve verzoeken tot het corrigeren van de premie in behandeling nemen. Het is dus zinvol om ook eerdere beschikkingen te controleren, ook als de officiële bezwaartermijn is verlopen.

Privacy
Op de dienstverlening van PNO Consultants zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Hierin is duidelijk beschreven hoe we met uw gegevens en die van uw medewerkers omgaan.
Wil u meer weten? Lees dan ons Privacy Statement


Volg ons op social media

SUBSIDIES

____________________

DIENSTEN

____________________

SECTOREN

_____________________

OVER PNO

____________________

CONTACT

__________________


- WBSO

- Subsidiescan

- Energie

- Wie we zijn


- SDE

- Subsidie aanvragen

- Milieu

- Mensen


- EIA

- Administratie

- Chemie

- Werken bij


- MIA Vamil

- WBSO audit

- ICT

- Nieuws


- Horizon 2020

- Projecten

- Life Sciences & Health- MIT

- Innovation Place

- Onderwijs & Arbeid- Alle subsidies

- Alle diensten

- Alle sectoren____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LAAN VAN ZUID HOORN 15 2289 DC RIJSWIJK +31 (0)88 - 838 13 81

VOORWAARDEN